08 mei Startbijeenkomst kennissessie voor zorgaanbieders

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

Let op! Dit is geen webinar, maar bedoeld voor zorgaanbieders die besloten hebben te starten met de inhoudelijke implementatie van KIK-V. Van zorgaanbieders wordt verwacht dat zij deelnemen aan een reeks van 4 kennissessies, waarvan de eerste sessie op bovengenoemde datum plaatsvindt. Vervolgsessies worden tijdens de eerste sessie gepland. 

Inhoud

Samen met een aantal zorgaanbieders ga je aan de slag met de inhoudelijke implementatie van KIK-V. Tijdens de bijeenkomsten nemen we je mee in de verschillende implementatiestappen en komt datagedreven werken aan bod. Het uitwisselen van ervaring en kennis met andere zorgaanbieders staat centraal. Tussen de bijeenkomsten ga je in je eigen organisatie aan de slag met de opgedane kennis uit de sessies. 

Doelgroep & aanmelden

Je schrijft je per zorgaanbieder in voor één reeks kennissessies. Functionarissen die hieraan kunnen deelnemen zijn onder andere kwaliteitsadviseurs, applicatiebeheerders en controllers.

Je kan je aanmelden voor de reeks kennissessies via infokikv@zinl.nl. Na de aanmelding ontvang je een zelfscan, die we graag ter voorbereiding aan de startbijeenkomst ingevuld ontvangen.

Deelname is kosteloos.