01 juni Starten met KIK-V | Informatiebijeenkomst over de implementatie Afsprakenset KIK-V

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

Binnen het programma KIK-V zijn we volop bezig met het effectiever en efficiënter maken van gegevensuitwisseling in de keten. Tijdens de informatiebijeenkomst ‘Starten met KIK-V’ vertellen adviseurs van KIK-V meer over het programma en de mogelijke implementatiestappen.

Na afloop van de bijeenkomst weet u meer over het programma KIK-V en de huidige ontwikkelingen. Daarnaast krijgt u meer informatie over wat KIK-V voor uw organisatie betekent en welke vervolgstappen u met uw organisatie kunt zetten richting implementatie. Tijdens de bijeenkomst is er ruimte voor het stellen van vragen over KIK-V.  Deze bijeenkomst is onder andere interessant voor beleidsadviseurs, HR-medewerkers, ICT-medewerkers en controllers.