13 juni Zorg & ICT beurs

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Jaarbeurs Utrecht

Op 13 t/m 15 juni 2023 is het programma KIK-V aanwezig op de Zorg&ICT beurs! Hier presenteren we de laatste ontwikkelingen en onze ambities rondom het verdiepen, versnellen en verbreden van het programma KIK-V

Naast het programmateam zullen verschillende zorgaanbieders en DaaS leveranciers aanwezig zijn op de stand van KIK-V (01.C115). Zij vertellen vanuit hun ervaring over de mogelijkheden die het programma biedt om de informatie-uitwisseling over kwaliteit en bedrijfsvoering tussen zorgorganisaties en ketenpartijen te optimaliseren. Daarnaast verzorgt KIK-V iedere dag tussen 14:30u en 15:00u een theatersessie (T6). Het volledige programma van dinsdag 13 juni vind je hieronder. 

Aanmelden kan gratis via onderstaande link!