28 september Algemene informatiebijeenkomst KIK-V

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

Binnen het programma KIK-V zijn we volop bezig met het effectiever en efficiënter maken van gegevensuitwisseling in de keten. Tijdens deze algemene informatiebijeenkomst vertellen adviseurs van KIK-V meer over het programma en de mogelijke implementatiestappen. Deze informatiesessie is voor zowel zorgaanbieders als andere geïnteresseerden

Doel van de bijeenkomst

Het doel van de bijeenkomst is om iedereen die geïnteresseerd is in KIK-V meer informatie te geven over het programma.

Na afloop van de bijeenkomst weet je meer over het programma en de huidige ontwikkelingen. We geven informatie over wat KIK-V kan betekenen voor jouw organisatie. Ook is er tijdens de bijeenkomst ruimte voor het stellen van vragen. 

Voor wie is deze bijeenkomst?

De bijeenkomst is gericht op iedereen die geïnteresseerd is in KIK-V. Het is niet noodzakelijk om werkzaam te zijn bij een zorgaanbieder.

Aanmelden kan via deze link