10 september Vragenuurtje KIK-V

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Digitaal

Ben je enthousiast over KIK-V maar heb je nog vragen? Tijdens het vragenuurtje KIK-V op 10 september kun je deze stellen om goed geïnformeerd te besluiten over de implementatie van KIK-V binnen de organisatie.

Doel van het vragenuurtje

Het doel van het vragenuurtje is om onduidelijkheden bij je weg te nemen vóór je de definitieve keuze maakt aan de slag te gaan met KIK-V. Tijdens de bijeenkomst kun je alle vragen en eventuele bedenkingen die je hebt bespreekbaar maken met zowel de implementatie adviseurs van het programma KIK-V als ook andere zorgaanbieders.

Voor wie is het vragenuurtje bedoeld?

Het vragenuurtje is bedoeld voor zorgaanbieders die al eerder kennis hebben gemaakt met KIK-V. Je hebt bijvoorbeeld al een informatiebijeenkomst gevolgd. 

Zo niet? Schrijf je dan eerst in voor een informatiebijeenkomst ''Kennismaken met KIK-V''. De eerstvolgende staat gepland op 1 oktober. Aanmelden kan hier.

Heb je interesse in het vragenuurtje maar kun je op 10 september niet? We komen graag met je in contact om een afspraak te maken waarin je vragen kunt stellen. Je kunt contact met ons opnemen via implementatiekikv@zinl.nl.

Ook voor vragen over deze activiteit kun je contact opnemen via email.