15 oktober Workshop ''Starten met KIK-V''

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Digitaal

Op 15 oktober organiseert KIK-V een interactieve workshop ''Starten met KIK-V''. Tijdens deze workshop word je meegenomen in de eerste stappen die nodig zijn voor een projectplan KIK-V. Tijdens de sessie geven de implementatieadviseurs van KIK-V adviezen op basis van succesvol uitgevoerde implementatietrajecten bij andere zorgaanbieders. Daarnaast wordt besproken welke ondersteuning er vanuit het programma KIK-V geboden kan worden en welke KIK-V producten de implementatie kunnen vergemakkelijken. Natuurlijk is er ruimte voor het stellen van vragen.

Doel van de workshop

Na de workshop heb je alle kennis in huis om het projectplan KIK-V voor jouw organisatie op te stellen.

Voor wie is de workshop bedoeld?

De workshop is bedoeld voor zorgaanbieders in de verpleeghuiszorg die willen starten met de KIK-V werkwijze. De workshop is voor de projectleider of persoon die verantwoordelijk is voor KIK-V binnen de organisatie. Je hebt al een zelfscan ingevuld en startdocument ontvangen. Dit is de basis voor de workshop.

Heb je interesse in de workshop maar kun je op 15 oktober niet? We komen graag met je in contact om een afspraak te maken. Je kunt contact met ons opnemen via implementatiekikv@zinl.nl.

Ook voor vragen over de workshop kun je contact opnemen via email.