Bijeenkomst leveranciers software

Op 5 maart 2020 kwamen voor het eerst de softwareleveranciers bij elkaar tijdens een informatiebijeenkomst van het programma KIK-V.

Bijpraten over doelen, aanpak en voortgang

Softwareleveranciers van ECD’s, HRM-software, BI-tooling en ESB-oplossingen die actief zijn in de verpleegzorg, werden bijgepraat over de doelen, aanpak en voortgang van KIK-V. Er werd uitgebreid aandacht besteed aan de onderzoeken die KIK-V de afgelopen periode heeft gedaan bij zorgaanbieders en het ontwerp van de eerste versie van de afsprakenset KIK-V.

KIK-V Bijeenkomst softwareleveranciers

Eerste consultatie

De komende periode wordt een eerste consultatie gedaan bij softwareleveranciers van de eerste versie van de afsprakenset. Bij een volgende bijeenkomst gaat programma KIK-V verder in op de implementatie-aanpak. Deze bijeenkomst wordt waarschijnlijk na de zomer gepland. Bent u ook softwareleveranciers en actief in de verpleeghuiszorg? Neem contact met ons op, dan nodigen we u uit voor deze volgende bijeenkomst.