Webinar: slim (her)gebruik van kwaliteitsgegevens

Samen met FIZI, het netwerk voor zorgfinancials, hield het Programma KIK-V op 30 juni 2021 een webinar over de uitwisseling van (kwaliteits)informatie in de verpleeghuiszorg. Ruim 40 zorgfinancials werden geïnformeerd over de inhoud van het programma, wat het voor zorgaanbieders betekent en hoe KIK-V past in de ontwikkeling naar informatiegestuurd werken.

FIZI KIK-V

Joice Baten van FIZI: "Dé ‘zorgfinancial’ is niet in één functie te vatten. Het gaat vandaag de dag veel verder dan alleen financiële gegevens. De uitwisseling van (kwaliteits)informatie in de verpleeghuiszorg is hiervan een mooi voorbeeld. FIZI staat als vereniging voor kennis, netwerk en invloed. Het was dan ook vanzelfsprekend om samen met het KIK-V een webinar te organiseren over wat het programma voor zorgaanbieders betekent."

Heeft u het webinar gemist? Op 14 oktober 2021 van 9:00 – 10:00 uur wordt het herhaald. Tijdens dit webinar worden ook de laatste ontwikkelingen rond de Afsprakenset KIK-V besproken. Aanmelden voor dit webinar kunt u via deze link.

Meer weten over hoe KIK-V kan bijdragen aan betere informatievoorziening in uw organisatie? Vul dan vrijblijvend de Zelfscan KIK-V in!