KIK-V-kennissessies weer van start

Het implementatieteam van KIK-V ondersteunt zorgaanbieders bij de implementatie van de afsprakenset. In een reeks van vier kennissessies begeleiden adviseurs hen op de route naar implementatie. Op 20 januari start de volgende reeks. Zorgaanbieders kunnen zich er nog voor aanmelden.  

Kennissessies KIK-V

Ben je geïnteresseerd in de werkwijze van KIK-V en heb je de zelfscan ingevuld, maar is nog niet helemaal duidelijk wat je volgende stap is? Of vind je het fijn om het proces samen met de mensen van het KIK-V-programma te doorlopen, zodat je er zeker van kunt zijn dat het goed verloopt? Dan staat het KIK-V-implementatieteam voor je klaar.

Afgelopen jaar heeft het team al 150 zorgaanbieders ondersteund bij de implementatie van de afsprakenset KIK-V. Ook het komende jaar biedt KIK-V zorgaanbieders weer de mogelijkheid om kosteloos ondersteuning van de implementatie-adviseurs te ontvangen. In 4 kennissessies zetten zorgaanbieders samen met de KIK-V-adviseurs de eerste stappen naar implementatie.

Voordelen

De kennissessies bieden niet alleen ondersteuning op maat, maar ook de mogelijkheid om met andere zorgaanbieders, die zich in dezelfde fase van het proces bevinden, van gedachten te wisselen. Zo kunnen zij van elkaar leren over de implementatie van KIK-V of het werken met data. De implementatie-adviseurs helpen met het invullen van formats en introduceren de KIK-V-tools, zodat zorgaanbieders kennis en kunde opdoen waarmee zij zelf aan de slag kunnen.

Doelgroep

Voor wie zijn de kennissessies bedoeld? Zorgaanbieders die gestart zijn met KIK-V en de zelfscan hebben ingevuld, zijn van harte welkom. De sessies zijn interessant voor onder anderen kwaliteitsadviseurs, applicatiebeheerders HR-systeem, informatiemanagers en controllers.

De werkwijze van KIK-V is geschikt voor álle zorgaanbieders. Hoe klein of groot ook – van niet of nauwelijks tot helemaal geautomatiseerd –, er is voor iedere organisatie een passend instapniveau. Heb je de zelfscan nog niet ingevuld maar wil je wel beginnen met KIK-V? Bij aanmelding voor de kennissessies ontvang je een zelfscan. Als je die voor het begin van de eerste sessie invult en retour stuurt, kunnen de implementatie-adviseurs ook op de situatie van jouw organisatie inspelen en heb je meer profijt van de sessies.

Aanmelden

De eerstvolgende (online) kennissessie vindt plaats op 20 januari van 09.30 – 11.00 uur. Meld je aan via infokikv@zinl.nl. Na aanmelding ontvang je een zelfscan. Vul deze voorafgaand aan de eerste bijeenkomst in en retourneer hem.