Starten met KIK-V ? Wij informeren je graag!

Op donderdag 15 september organiseert KIK-V opnieuw een online informatiebijeenkomst over het implementeren van de Afsprakenset KIK-V.

Informatiebijeenkomst 15 september

KIK-V verbindt instellingen voor verpleeghuiszorg en betrokken ketenpartijen om de gegevensuitwisseling over de kwaliteit van verpleeghuiszorg te verbeteren. Het fundament voor deze gegevensuitwisseling is een afsprakenset tussen betrokken partijen. De afspraken faciliteren een nieuwe, coherente manier van werken. Ook zorgen deze afspraken dat de vastgelegde gegevens ook te gebruiken zijn voor andere uitwisselingen. Onderling vertrouwen, efficiëntie en effectiviteit zijn onze sleutelwoorden.  Wil je meer weten over de Afsprakenset? Bekijk dan deze korte video.

We hebben een interactief programma samengesteld, speciaal gericht op zorgaanbieders die zich willen oriënteren op KIK-V. Tijdens de bijeenkomst lichten we KIK-V toe en we staan stil bij concrete vragen zoals:
- Wat betekent de implementatie van KIK-V voor mijn organisatie?
- Wat levert KIK-V mij op?
- Welke stappen moet ik zetten voor en tijdens de implementatie?
Ook gaan we dieper in op nieuwe uitwisselprofielen en de ondersteuning die KIK-V biedt.

Ervaringen van collega's

De ervaringen van deelnemende zorgaanbieders staan centraal, met name de verhalen van beleidsadviseurs, ICT-medewerkers en controllers. Zo hoor je van vakcollega’s over het effect op de dagelijkse praktijk, de werkprocessen en wat KIK-V heeft opgeleverd.  

Uiteraard is er ruim tijd voor het stellen van vragen.

Praktisch

Datum: 15 september 2022
Tijd: 09.30-11.00 uur
Online of locatie: online, je ontvangt de link na inschrijving.