Verpleeghuiszorg
© Hollandse Hoogte

Nieuwsbrief KIK-V maart 2021 | nummer 3

Welkom in de derde editie van de nieuwsbrief KIK-V! In deze nieuwsbrief vindt u onder meer een interview met Karin Kortekaas van verpleeghuisorganisatie Omring. Zij vertelt over haar ervaringen met KIK-V. Daarnaast blikken we terug op de informatiebijeenkomst voor zorgaanbieders en vertellen we meer over de handreiking ‘Starten met KIK-V’.

Vragen? Stuur uw reactie via ons contactformulier

Interview Karin Kortekaas: “Je kunt niet vroeg genoeg in de trein stappen”

Vanuit haar rol als adviseur Kwaliteit & Veiligheid bij verpleeghuisorganisatie Omring vertelt Karin Kortekaas over haar ervaringen met KIK-V. Karin verwacht dat haar organisatie grote winst gaat behalen. Zowel qua tijd, als qua kwaliteit van gegevens.

Interview Karin Kortekaas: “Je kunt niet vroeg genoeg in de trein stappen”

Informatiebijeenkomst: starten met KIK-V!

Zorgaanbieders in de verpleeghuiszorg hebben zich tijdens een online bijeenkomst op 11 maart verdiept in het programma KIK-V. Wat is de meerwaarde van KIK-V? En hoe start je het programma op in de eigen organisatie? Gastsprekers van Patiëntenfederatie Nederland, verpleeghuisorganisaties Vilente, Reinalda, Attent en Omring vertelden aan vakcollega’s over hun ervaringen met KIK-V.

Informatiebijeenkomst: starten met KIK-V!

Zelfscan

De handreiking ‘Starten met KIK-V’ is beschikbaar

De handreiking ‘Starten met KIK-V’ is geschreven voor zorgaanbieders in de verpleeghuissector die met KIK-V aan de slag gaan. De handreiking helpt bij de implementatie van de afsprakenset KIK-V door het bieden van praktische handvatten en tools. Hiermee kan de zorgaanbieder zelfstandig de implementatie in de organisatie uitvoeren.

De handreiking ‘Starten met KIK-V’ is beschikbaar

KIK-V Oudere meneer met rollator en zorgmedewerkster in een verpleeghuis