Verpleeghuiszorg
Beeld: ©Hollandse Hoogte

Nieuwsbrief KIK-V november 2021 | nummer 10

Welkom in de tiende editie van de nieuwsbrief KIK-V! In deze nieuwsbrief een interview met Inge Steinbuch, manager Digitaal denken en doen bij ActiZ. Zij vertelt onder anderen wat KIK-V volgens haar voor de leden van ActiZ kan betekenen. Daarnaast een samenvattend artikel over het softwareleveranciersoverleg dat op 3 november plaatsvond. Natuurlijk komen er ook in december weer nieuwe informatie- en kennissessies aan waar u zich nog voor kunt aanmelden.
 

Vragen? Stuur uw reactie via ons contactformulier.

Inge Steinbuch (ActiZ): ‘Mooi om te zien hoe enthousiast deelnemers zijn over inzichten die KIK-V hen oplevert’

ActiZ is een van de ketenpartijen die deelnemen aan KIK-V. Bij de branchevereniging zijn zo’n 400 zorgorganisaties aangesloten die met 500.000 medewerkers ruim 2 miljoen kwetsbare ouderen en chronisch zieken verplegen en verzorgen. Manager Digitaal Denken en Doen Inge Steinbuch vertelt wat KIK-V voor ActiZ en haar leden kan betekenen.

Lees het volledige interview:

Inge Steinbuch (ActiZ): ‘Mooi om te zien hoe enthousiast deelnemers zijn over inzichten die KIK-V hen oplevert’

Inge Steinbuch van branchevereniging ActiZ
Beeld: ©Norbert Waalboer fotografie

Softwareleveranciers en dienstverleners bijgepraat over ontwikkelingen KIK-V

Met de publicatie van de Afsprakenset 1.1 en het Uitwisselprofiel ODB 1.0 is programma KIK-V in een nieuwe fase gekomen. In een online bijeenkomst op 3 november werden softwareleveranciers en dienstverleners bijgepraat over de implementatieaanpak, de doorontwikkeling van de Afsprakenset, het beheer ervan én over hoe het programma samenwerkt met marktpartijen.

Lees verder:

Softwareleveranciers en dienstverleners bijgepraat over ontwikkelingen KIK-V

Softwarebijeenkomst stockbeeld

Meld u aan voor de kenissessies

De kenissessies gaan in december weer van start. Dit is bedoeld voor zorgaanbieders die besloten hebben te starten met de implementatie van KIK-V. Van hen wordt verwacht dat zij deelnemen aan een reeks van 4 kennissessies. Op 7 december vindt de startbijeenkomst van deze reeks plaats. U kunt zich aanmelden voor de reeks kennissessies via infokikv@zinl.nl.

Liever nog wat meer informatie? Lees het via onderstaande link:

Startbijeenkomst kennissessies voor zorgaanbieders