Verpleeghuiszorg
Beeld: © Hollandse Hoogte

Nieuwsbrief KIK-V september 2021 | nummer 8

Welkom in de achtste editie van de nieuwsbrief KIK-V! In deze nieuwsbrief een aankondiging van de online informatiebijeenkomst op maandag 11 oktober. Tijdens deze informatiebijeenkomst vertellen we u wat het implementeren van KIK-V voor uw organisatie oplevert. Daarnaast in deze nieuwsbrief een interview met Tiana van Grinsven, bestuurslid van Zorginstituut Nederland, waarin zij terugblikt op de eerste fase KIK-V en alvast vooruit kijkt naar de volgende fase. Tot slot vertelt Joke Verbaan van zorgaanbieder Groot Hoogwaak over haar ervaringen met KIK-V. 

Goed om te weten: u kunt zich nog aanmelden voor verschillende bijeenkomsten.

Vragen? Stuur uw reactie via ons contactformulier.

11 oktober informatiebijeenkomst over de implementatie afsprakenset KIK-V

Op maandag 11 oktober vindt een nieuwe informatiebijeenkomst plaats. Zorgaanbieders die al deelnemen aan KIK-V vertellen hierin over hun ervaringen. Zo hoort u van uw vakcollega’s wat KIK-V betekent in de dagelijkse praktijk, in het werkproces en wat het oplevert. Adviseurs van KIK-V lichten het programma en de implementatiestappen toe. De bijeenkomst is voor onder andere beleidsadviseurs, ICT-medewerkers en controllers interessant. Je kunt je nog aanmelden dus wees er snel bij!

Starten met KIK-V | Informatiebijeenkomst over de implementatie afsprakenset KIK-V

KIK-V online bijeenkomst

Joke Verbaan: ‘Voor efficiencyslag is KIK-V goede ondersteuning’

“KIK-V helpt ons enorm in de efficiencyslag die wij willen maken. Het lijkt me prachtig als we straks met één druk op de knop allerlei gegevens tevoorschijn kunnen halen.” Joke Verbaan, kwaliteitbeleidsadviseur bij woon- en zorgcentrum Groot Hoogwaak in Noordwijk, is enthousiast over haar – vroege – deelname aan KIK-V.

‘Voor efficiencyslag is KIK-V goede ondersteuning’

Joke Verbaan van zorgorganisatie Groot Hoogwaak