Verpleeghuiszorg
Beeld: ©Hollandse Hoogte

Nieuwsbrief KIK-V februari 2022 | nummer 1

Welkom in de eerste editie van de nieuwsbrief KIK-V in 2022! In deze nieuwsbrief vind je onder meer een interview met projectleider Wouter Franke waarin hij vertelt over de KIK-Starter pilot die onlangs van start is gegaan. Daarnaast attenderen we je op de aanstaande KIK-V bijeenkomsten waar je je nog voor kunt aanmelden. Ook lees je in deze nieuwsbrief de ervaringen die RijnWaal Zorggroep heeft met de KIK-V kennissessies. 

Vragen? Stel ze via ons contactformulier

De KIK-Starter pilot is gestart

Vanaf eind januari gaan drie zorgaanbieders proefdraaien met de KIK-Starter. De tool is ook al beschikbaar voor andere aanbieders. Projectleider Wouter Franke noemt de KIK-Starter ‘een stukje software’ dat organisaties die enige tijd met KIK-V bezig zijn, nu alvast laat profiteren van de voordelen van de KIK-V-werkwijze. ‘Het is een overbrugging van de oude naar de nieuwe situatie.’

Lees hier het volledige artikel:

Drie zorgaanbieders doen pilot met KIK-Starter

KIK-Starter pilot

Meld je aan voor de informatiebijeenkomst op 17 februari

Benieuwd of KIK-V voor jouw organisatie interessant is? Of wil je graag meer informatie over het programma? Op 17 februari vindt er weer een informatiebijeenkomst plaats. Tijdens de bijeenkomst vertellen onze implementatie-adviseurs u alles over het programma, de implementatie en wat dit voor jouw organisatie kan opleveren. 

De bijeenkomst is interessant voor onder andere beleidsadviseurs, ICT-medewerkers en controllers. 

Meld je aan via dit registratieformulier.

‘Kennissessie voelde als een bevestiging’

De RijnWaal Zorggroep heeft de ambitie om een Hoog Presterende Organisatie te worden. Deelnemen aan het KIK-V-programma draagt daaraan bij. Dat vinden kwaliteitsadviseurs Marianne Klein Middelink en Lianne Pere, die deelnemen aan de KIK-V-kennissessies. “We zijn er op het juiste moment ingestapt.”

Lees hier het hele artikel:

‘Kennissessie voelde als een bevestiging’

RijnWaal zorggroep

Analistenspreekuur

Onlangs heeft KIK-V haar eerste Analistenspreekuur gehouden. Een van de analisten legt uit wat je kunt verwachten van dit spreekuur:

Er is volop ruimte en tijd voor (technische) vragen maar ook doorvragen en verdieping. Daarnaast tref je er collega zorgaanbieders waarmee je kunt sparren over ideeën en oplossingen. Het KIK-V analistenspreekuur is bij uitstek het moment om stil te staan bij de meer technische kant van het werken met de Afsprakenset KIK-V. 

Ook specifieke technische vragen? Op 10 maart vindt er weer een analistenspreekuur plaats. Lees hier meer.

We kunnen het ons voorstellen dat je in het grote aanbod van bijeenkomsten even kwijt bent welke bijeenkomst nu voor wie bestemd is. Daarom hebben we alle bijeenkomsten voor je op een rij gezet:

Alle KIK-V-bijeenkomsten op een rij