Verpleeghuiszorg
Beeld: ©Hollandse Hoogte

Nieuwsbrief KIK-V juli 2022 | nummer 4

Welkom in de vierde editie van de nieuwsbrief KIK-V in 2022! Zo vlak voor de zomer informeren we je graag over de laatste ontwikkelingen binnen KIK-V. In deze nieuwsbrief vind je een artikel over de geslaagde test van de invultools en een oproep om je aan te melden voor de informatiebijeenkomst op 15 september. Daarnaast ook een kleine cliffhanger voor na de zomer, wanneer we  meer kunnen vertellen over de KIK-Starter pilot die momenteel loopt.

Vragen? Stel ze via ons contactformulier

Invultools succesvol getest

Wat heeft een kleine organisatie aan KIK-V? Clari van Staveren, directeur van Villa Hooghe Heide, een kleinschalige, particuliere woonzorgvoorziening voor ouderen, testte met haar team tools voor het handmatig verzamelen van gegevens. Ze is overtuigd: “Dit is de richting die we opgaan.”

Invultools zorgen voor correcte, overzichtelijke gegevensuitwisseling

Invultools succesvol getest

Informatiebijeenkomst 15 september

Benieuwd naar KIK-V? Kom dan op 15 september naar onze online informatiebijeenkomst! Onze implementatie adviseurs vertellen je alles over het programma en wat het jouw organisatie kan brengen. Daarnaast vertellen zorgaanbieders die al gestart zijn met KIK-V over hun ervaringen.

De informatiebijeenkomst is van 09:30 tot 11:00.

Aanmelden kan via onderstaande link.

Starten met KIK-V | Informatiebijeenkomst over de implementatie afsprakenset KIK-V

Informatiebijeenkomst 15 september

Pilot KIK-Starter

Begin dit jaar zijn we een pilot gestart rondom de KIK-Starter. Projectleider Wouter Franke noemde de KIK-Starter "‘een stukje software’ dat organisaties die enige tijd met KIK-V bezig zijn, nu alvast laat profiteren van de voordelen van de KIK-V-werkwijze."
(Lees hier het volledige interview met Wouter over de KIK-Starter).

In januari zijn drie zorgaanbeiders gestart met proefdraaien en inmiddels is er succesvol aangeleverd met behulp van de KIK-Starter. Na de zomer verwachten we jullie meer te kunnen vertellen over de pilot en de resultaten.