14 oktober Webinar Fizi en KIK-V: Slim (her)gebruik van kwaliteitsgegevens

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie online (Zoom)

Tijdens dit webinar word je op de hoogte gebracht van wat KIK-V voor jouw organisatie betekent en wat je mag verwachten van het programma KIK-V bij de implementatie ervan.

Nu de Afsprakenset KIK-V is vastgesteld, kunnen alle zorgaanbieders aan de slag met de implementatie. Inmiddels hebben meer dan 200 zorgaanbieders zich verdiept in de Afsprakenset KIK-V. Ruim 100 zorgaanbieders zijn - onder begeleiding van de adviseurs van het programma KIK-V - gestart met de implementatie. Veel zorgaanbieders zien het implementeren van KIK-V als een logisch onderdeel van hun digitale transformatie. In dit webinar wordt uitgelegd wat KIK-V voor je organisatie betekent en wat je mag verwachten van het programma KIK-V bij de implementatie ervan. Ook worden de laatste ontwikkelingen rond de Afsprakenset KIK-V besproken.

Zowel Fizi-leden als niet-leden kunnen deelnemen aan dit webinar. Deelname is kosteloos.
Doelgroep: financials in de zorg (VVT sector).

Hebt u interesse in deelname aan dit webinar? U kunt zich tot 12 oktober aanmelden via de website van Fizi.