20 maart Startbijeenkomst kennissessie voor zorgaanbieders

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

Let op! Dit is geen webinar, maar bedoeld voor zorgaanbieders die besloten hebben te starten met het implementeren van KIK-V. Van zorgaanbieders wordt verwacht dat zij deelnemen aan een reeks van 4 kennissessies, waarvan de eerste sessie op bovengenoemde datum plaatsvindt. Vervolgsessies worden in overleg met de deelnemende zorgaanbieders gepland.

Inhoud: samen met een aantal zorgaanbieders krijgt u ondersteuning bij de implementatie van KIK-V. U kunt ervaringen uitwisselen met andere zorgaanbieders en van elkaar leren. Tijdens de bijeenkomsten nemen we u mee in de verschillende implementatiestappen en in het proces helpen we u met formats en tools. Tussen de bijeenkomsten gaat u in uw eigen organisatie aan de slag met de opgedane kennis uit de sessies.

Deelname is kosteloos.

Doelgroep: u schrijft zich per zorgaanbieder in voor één reeks kennissessies. Functionarissen die hieraan kunnen deelnemen zijn onder andere: kwaliteitsadviseurs, applicatiebeheerders HR-systeem en controllers.

Voorbereiding en aanmelding: u kunt zich aanmelden voor de reeks kennissessies via infokikv@zinl.nl. Na aanmelding ontvangt u een zelfscan. Deze dient u voorafgaand aan de startbijeenkomst ingevuld terug te sturen.