06 februari Bijeenkomst 'Inhoudelijk implementeren'

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

Heb jij als zorgaanbieder besloten om te starten met de implementatie van KIK-V, meld je dan hier aan voor de eerste werksessie inhoudelijk implementeren!

Op 6 februari 2024 start de eerstvolgende inhoudelijke implementatiereeks KIK-V. Het resultaat van de inhoudelijke implementatie is dat de indicatoren die aangeleverd worden aan verschillende ketenpartijen, conform de KIK-V standaarden zijn. Om succesvol met de implementatie te starten is het noodzakelijk dat er intern draagvlak voor deelname is en dat een projectleider is aangesteld.

De eerste werksessie staat in het teken van het lokaliseren van HR-gegevens in bronsystemen en het hanteren van de KIK-V definities, noodzakelijk om de indicatoren conform de KIK-V standaarden aan te leveren. Dit kan een gezamenlijke sessie zijn met meerdere zorgaanbieders. Voor succesvolle deelname raden wij aan om naast de projectleider een applicatiebeheerder van het HR-bronsysteem en een HR-medewerker/adviseur aan te laten sluiten.

De tweede sessie is een individuele sessie waarin specifiek wordt ingegaan op de uitkomsten van de eerste bijeenkomst. Daarnaast komt de datakwaliteit van de zorgaanbieder en mogelijkheden om deze te verbeteren aan bod. Wanneer je de ambitie hebt om indicatoren geautomatiseerd te berekenen en aan te leveren (middels een datastation) kan de inhoudelijke implementatie als voorbereiding hierop gezien worden.

Deelname aan de inhoudelijke implementatie is kosteloos.

Aanmelden kan via onderstaande button, na registratie wordt contact opgenomen over de voorbereiding en eerste sessie.

Inhoudelijke implementatie 6 feb