Contact

Via het contactformulier kunt u vragen stellen en de zelfscan aanvragen. De zelfscan geeft inzicht in wat KIK-V voor uw organisatie oplevert en wat de verwachte impact is van de implementatie ervan. Bekijk ook onze pagina met veelgestelde vragen, en abonneer u op onze nieuwsbrief.

Contactformulier

Onderwerp *

maximaal 5000 karakters

Voer hier een geldig e-mailadres in. Voorbeeld: 'naam@domein.nl'.

Wij willen graag uw telefoonnummer tijdens kantooruren weten. Wij kunnen dan telefonisch contact met u opnemen als wij een toelichting op uw vraag nodig hebben of het antwoord op uw vraag mondeling willen toelichten

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Programmateam KIK-V verwerkt de persoonsgegevens die u ons verstrekt bij het stellen van uw vraag, om uw vragen te beantwoorden en u te kunnen bereiken. Wij delen uw gegevens slechts ter beantwoording van uw vragen.

Waarom worden deze gegevens gevraagd?

Programmateam KIK-V verwerkt die persoonsgegevens die u ons verstrekt bij het stellen van uw vraag, om uw vragen te beantwoorden en u te kunnen bereiken met ons antwoord.

Op welke manier worden uw gegevens verwerkt?

Wij verwerken slechts persoonsgegevens die nodig zijn om uw vragen te beantwoorden en u te kunnen bereiken. Wij delen uw gegevens slechts ter beantwoording van uw vragen. Het programmateam KIK-V heeft een privacyverklaring opgesteld. Hierin staat onder andere beschreven hoe wij omgaan met het afhandelen en bewaren van e-mail.

Hoelang bewaren wij uw gegevens?

Wij bewaren uw persoonsgegevens tot en met het afronden van het programma. Dit is naar verwachting halverwege 2021.

Wat zijn uw rechten?

Meer informatie over uw rechten vindt u op de pagina 'Privacy' (link opent in nieuw tabblad).

Akkoordverklaring *