12 mei KIK-V analistenspreekuur

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

In het analistenspreekuur beantwoordt het implementatieteam van KIK-V specifieke technische vragen van zorgaanbieders die met de implementatie van de KIK-V Afsprakenset zijn gestart en de ambitie hebben in te stappen op instapniveau 2. Dit gaat om vragen over bijvoorbeeld (toepassing van) techniek, veiligheid, exportfunctionaliteiten, conversie van gegevens en gebruik van bestaande BI-oplossingen. Er zullen tijdens dit spreekuur twee KIK-V business-analisten aanwezig zijn om deze specifieke vragen te beantwoorden.

Tijdens het spreekuur kunt u digitaal binnenlopen om uw vragen te stellen. 

Aanmelden

Heeft u al specifieke vragen voor de KIK-V analisten? U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar infokik-v@zinl.nl.