12 oktober Informatiebijeenkomst ontwikkelingen KIK-V

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

Binnen het programma KIK-V zijn we volop bezig met het effectiever en efficiënter maken van gegevensuitwisseling in de keten. Op dit moment zijn we druk bezig met het ontwikkelen van concrete afspraken tussen ketenpartijen en zorgaanbieders (Uitwisselprofielen) en het concretiseren van de technische oplossing voor gegevensuitwisseling (het datastation). We praten jullie graag bij over de laatste ontwikkelingen.

Voor wie
Deze bijeenkomst is geschikt voor zorgaanbieders die begonnen zijn met de implementatie van de Afsprakenset KIK-V, bijvoorbeeld zorgaanbieders die de reeks kennissessies rondom het Uitwisselprofiel ODB - Personeelssamenstelling (deels) hebben doorlopen. Mocht je nog niet zo ver zijn om het uitwisselprofiel ODB, maar wel benieuwd zijn wat het perspectief is, ben je natuurlijk ook van harte welkom.

Tijdens de sessie bespreken we de ontwikkelingen van het afgelopen jaar, bieden we een doorkijk naar de nieuwe afgestemde Uitwisselprofielen, de concretisering van de technische oplossing (DAAS) en vertellen we meer over verkenningen waarbij de toepasbaarheid van KIK-V in andere sectoren onderzocht wordt.