12 oktober Startbijeenkomst kennissessies voor zorgaanbieders

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

In een reeks van 4 kennissessies ondersteunen onze implementatieadviseurs jouw organisatie bij het implementeren van KIK-V. Dit doen we in groepen met meerdere zorgaanbieders, zodat organisaties van elkaar kunnen leren en ervaringen kunnen uitwisselen. 

Let op! Dit is bedoeld voor zorgaanbieders die besloten hebben te starten met het implementeren van KIK-V. Van zorgaanbieders wordt verwacht dat zij deelnemen aan een reeks van 4 kennissessies, waarvan de eerste sessie op bovengenoemde datum plaatsvindt. Vervolgsessies worden in overleg met de deelnemende zorgaanbieders gepland.

Inhoud: Tijdens de bijeenkomsten nemen we je mee in de verschillende implementatiestappen en helpen we met de formats en tools die KIK-V aanbiedt. Tussen de bijeenkomsten in ga je binnen de eigen organisatie aan de slag met de opgedane kennis uit de sessies.

Deelname is kosteloos.

Doelgroep: Inschrijven gaat per zorgaanbieder. Functionarissen die hieraan kunnen deelnemen zijn onder andere: kwaliteitsadviseurs, applicatiebeheerders HR-systeem en controllers.

Aanmelden
Je kunt jouw organisatie aanmelden voor de reeks kennissessies via infokikv@zinl.nl. Na aanmelding ontvang je een  zelfscan. Graag vragen we je deze voorafgaand aan de startbijeenkomst ingevuld terug te sturen.