10 april KIK-V en eOverdracht: Regionale invulling van het netwerkperspectief in Friesland

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Jaarbeurs Utrecht

Tech Theater 4

Ook dit jaar is KIK-V te vinden op de Zorg & ICT beurs van 9 t/m 11 april. Dit keer staan wij op het databeschikbaarheidsplein van het Zorginstituut Nederland, Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, NEN, Nictiz, VZVZ en MedMij. Bezoek ook de theatersessie en kom alles te weten over hoe er regionale invulling wordt gegeven aan het netwerkperspectief in Friesland, door middel van KIK-V en eOverdracht. 

Theatersessie KIK-V en eOverdracht: Regionale invulling van het netwerkperspectief in Friesland

Alle zorgorganisaties staan voor de uitdaging om de digitale opgave uit het IZA te vertalen naar de praktijk. Een inspirerend voorbeeld vind je in regio Friesland.

In deze sessie nemen Harmen Epema (regio Friesland), Joost Wildenberg (programma KIK-V) en Joost Wagenaar (programma eOverdracht) je mee in hoe Friese zorgaanbieders in samenwerking uitvoering geven aan de digitaliseringsdoelstellingen. Uitgangspunt hierbij is gegevens eenmalig te registreren en vervolgens voor meerdere doeleinden te gebruiken: het netwerkperspectief. Kwadrantgroep, andere zorgorganisaties, leveranciers en de overheid laten hiermee zien dat regionale samenwerking op het gebied van elektronische gegevensuitwisseling de zorg toekomstbestendiger kan maken.

Kom meer te weten over hoe de Friese organisaties de programma’s KIK-V en eOverdracht inzetten om deze doelen te bereiken, de eigen datahuishouding en datakwaliteit te optimaliseren en gegevens uit te wisselen.

Meld je aan via Zorg & ict (jaarbeurs.nl)