28 mei Live bijeenkomst zorgaanbieders

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie De Marïenhof Amersfoort

Op 28 mei organiseert KIK-V een fysieke bijeenkomst voor alle zorgaanbieders in de verpleeghuiszorg. In de bijeenkomst kom je meer te weten over wat KIK-V is en wat erbij komt kijken voor je eigen zorgorganisatie. Er is ruimte en tijd om kennis en ervaring uit te wisselen met zorgaanbieders die al actief aan de slag zijn met KIK-V in hun organisatie. Voor alle aanbieders in de verpleeghuiszorg, die interesse hebben om met de KIK-V werkwijze aan de slag te gaan!

Voor wie?

De bijeenkomst is voor alle aanbieders in de verpleeghuiszorg, die interesse hebben om met de KIK-V werkwijze aan de slag te gaan. Of de organisatie nu klein of groot is, al grote stappen heeft gemaakt in digitale gegevensuitwisseling of pas net begint, dat maakt niet uit. Ben je  informatiemanager, beleidsmedewerker, controller, applicatiebeheerder of op welke manier dan ook betrokken bij digitale gegevensuitwisseling? Meld je dan direct aan!

Wie is aanwezig?

Ministerie VWS, Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd, zorgaanbieders (die al werken met KIK-V), DaaS-leveranciers.

Over het programma

Plenaire opening, deelsessies en doorlopende informatiemarkt met DaaS-leveranciers en met KIK-V voor raad en daad. Het definitieve programma wordt in april bekend gemaakt.

Locatie

De Mariënhof in Amersfoort. Inloop is vanaf 12:30 uur en we sluiten de middag af rond 16:15 uur met een netwerkborrel. Zet 28 mei in je agenda!

Save the date banner doe mee met KIK-V
Banner doe mee met KIK-V