28 mei Live bijeenkomst zorgaanbieders

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie De Marïenhof Amersfoort

Op 28 mei organiseert KIK-V een fysieke bijeenkomst voor alle zorgaanbieders in de verpleeghuiszorg. In de bijeenkomst kom je meer te weten over wat KIK-V is en wat erbij komt kijken voor je eigen zorgorganisatie. Er is ruimte en tijd om kennis en ervaring uit te wisselen met zorgaanbieders die al actief aan de slag zijn met KIK-V in hun organisatie. Voor alle aanbieders in de verpleeghuiszorg, die interesse hebben om met de KIK-V werkwijze aan de slag te gaan!

Voor wie?

De bijeenkomst is voor alle aanbieders in de verpleeghuiszorg, die interesse hebben om met de KIK-V werkwijze aan de slag te gaan. Of de organisatie nu klein of groot is, al grote stappen heeft gemaakt in digitale gegevensuitwisseling of pas net begint, dat maakt niet uit. Ben je  informatiemanager, beleidsmedewerker, controller, applicatiebeheerder of op welke manier dan ook betrokken bij digitale gegevensuitwisseling? Meld je dan direct aan!

Wie is aanwezig?

Ministerie VWS, Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd, zorgaanbieders (die al werken met KIK-V), DaaS-leveranciers.

Over het programma

12.30 uur: Inloop & Lunch
13.00 uur: Opening
13.10 uur: Plenair deel met VWS en IGJ over: Waarom doe ik mee met KIK-V?
13.45 uur: Deelsessies ronde 1:

  • Deelsessie 1: Attent Zorg & Behandeling | Wat biedt mij het werken met de KIK-scan?
    De KIK-scan is een nieuw instrument van KIK-V om zorgaanbieders te ondersteunen in het zetten van stappen op datagedreven werken. Attent Zorg en Behandeling zal hun zienswijze op werken met dit instrument geven. Uiteraard is ook hier ruimte tot interactie.
     
  • Deelsessie 2: Zorggroep Apeldoorn | KIK-V en datagedreven werken. 
    Zorggroep Apeldoorn geeft inzicht in hoe zij KIK-V gebruiken om stappen te zetten op datagedreven werken.

14.30 uur: Pauze
14.45 uur: Deelsessies ronde 2:

  • Deelsessie 3: Zorggroep Sint Maarten | Aanleveren van indicatoren via de KIK-V werkwijze.
    Zorggroep Sint Maarten heeft ervaring opgedaan met de implementatie van KIK-V. Zij vertellen hoe dit proces bij hen is verlopen en hoe zij dit hebben beleefd. 
     
  • Deelsessie 4: KIK-V en regionale samenwerkigsverbanden.
    KIK-V en regionaal samenwerkingsverband Achterhoek delen hun ervaring met regionale samenwerkingsverbanden die werken aan data-uitwisseling tussen verschillende organisaties.

15.35 uur: Plenaire afsluiting over laatste ontwikkelingen binnen KIK-V
16.15 uur: Netwerkborrel
 
NB. Het inschrijven voor de deelsessies gebeurt op de dag van de bijeenkomst. 

Gedurende het hele programma door vindt er een informatiemarkt plaats waar je in gesprek kunt gaan met datastation leveranciers. Zij leveren de schakel tussen het eigen IT-systeem van de zorgaanbieder en het systeem van de afnemer van data. 

Locatie

De Mariënhof in Amersfoort. Inloop is vanaf 12:30 uur en we sluiten de middag af rond 16:15 uur met een netwerkborrel. Zet 28 mei in je agenda!

Save the date banner doe mee met KIK-V
Banner doe mee met KIK-V