Verpleeghuiszorg
Beeld: ©Hollandse Hoogte

Nieuwsbrief KIK-V augustus 2022 | nummer 5

Welkom in de vijfde editie van de nieuwsbrief KIK-V in 2022! In deze nieuwsbrief vind je een update over de KIK-Starter pilot, waarin twee deelnemende zorgaanbieders hun ervaringen delen. Daarnaast vind je een interview met Rian van Dinter van Zorggroep Sint Maarten over wat KIK-V hen brengt. Als laatste een herinnering voor de informatiebijeenkomst op 15 september, waar je je nog voor kunt aanmelden. 

Vragen? Stel ze via ons contactformulier

Pilot KIK-Starter: succesvol pionieren

Op weg naar het einddoel van KIK-V, het efficiënt en uniform uitwisselen van gegevens, werden in de eerste helft van 2022 essentiële stappen gezet. Lelie Zorggroep (locaties in heel Nederland) en ouderenzorgorganisatie Marga Klompé (locaties in de Achterhoek) deden mee met een pilot van de ‘KIK-Starter’. Met cruciale lessen en zinvolle inzichten als resultaat.  Lees het volledige artikel: 

KIK-Starter pilot succesvol pionieren

Interview zorggroep Sint Maarten

Rian van Dinter is adviseur beleid en kwaliteit bij Zorggroep Sint Maarten. Ze zoekt voortdurend naar efficiënte processen die de dienstverlening ondersteunen. Een jaar geleden kwam ze in aanraking met KIK-V. Na een inspirerende informatiesessie overtuigde ze haar Raad van Bestuur  om de mogelijkheden van KIK-V te onderzoeken. Lees hier het artikel:

“KIK-V past goed bij ons streven om datagedreven te werken”

Interview met Zorggroep Sint Maarten

Informatiebijeenkomst 15 september: Meld je aan!

Benieuwd naar KIK-V? Kom dan op 15 september naar onze online informatiebijeenkomst! Onze implementatie adviseurs vertellen je alles over het programma en wat het jouw organisatie kan brengen. Daarnaast vertellen zorgaanbieders die al gestart zijn met KIK-V over hun ervaringen.

De informatiebijeenkomst is van 09:30 tot 11:00.

Aanmelden kan via onderstaande link.

Starten met KIK-V | Informatiebijeenkomst over de implementatie afsprakenset KIK-V

Informatiebijeenkomst 15 sep