Verpleeghuiszorg
Beeld: ©Hollandse Hoogte

Nieuwsflits KIK-V | Ketenpartijen stellen nieuwe versies Uitwisselprofiel en Afsprakenset vast

Een mooie mijlpaal voor het programma KIK-V! Na goedkeuring door alle ketenpartijen van het programma KIK-V zijn de Afsprakenset release 1.1 en het Uitwisselprofiel ODB versie 1.0 vastgesteld.

In deze extra nieuwsflits vertellen we u er graag meer over.

Vragen? Stuur uw reactie via ons contactformulier

Ketenpartijen stellen Uitwisselprofiel ODB en nieuwe versie Afsprakenset vast

Alle ketenpartijen van het programma KIK-V hebben de Afsprakenset release 1.1 en het Uitwisselprofiel ODB versie 1.0 goedgekeurd. Hiermee zijn deze producten vastgesteld en gepubliceerd. Dit betekent dat de aanlevering van kwaliteitsgegevens voor de ODB (Openbaar Databestand) vanaf nu zal verlopen conform de afspraken in het uitwisselprofiel en de bijbehorende Afsprakenset KIK-V. Voor zorgaanbieders betekent dit dat de aanlevering verloopt, zoals in het uitwisselprofiel en het handboek indicatoren Personeelssamenstelling (gepubliceerd op Zorginzicht op 1 juli 2021) is beschreven, aangezien deze volledig met elkaar in lijn zijn. Verder zijn er aanvullende afspraken over bijvoorbeeld de terugkoppeling over de aanlevering vanuit het Zorginstituut.

Lees hier meer:

Ketenpartijen stellen Uitwisselprofiel ODB en nieuwe versie Afsprakenset KIK-V vast

KIK-V afsprakenset
Beeld: ©Michel Henry, Lost Lemon

Referentieontwerpen nu online

Programma KIK-V heeft referentieontwerpen voor ECD- en HR-systemen ontwikkeld. De eerste versies daarvan zijn nu gepubliceerd. De bedoeling is dat ze in de praktijk worden getoetst en indien nodig aangepast.
 

Lees verder:

Zelfscan

Wilt u als zorgaanbieder ook starten met KIK-V? Vul dan nu de zelfscan in. De zelfscan geeft uw organisatie inzicht in de verwachte impact van KIK-V. De zelfscan is aan te vragen via het contactformulier.