Je ziet een jonge vrouw en oudere dame samen kijken naar een telefoon. Ze lachen. De jonge dame helpt de oudere dame waarschijnlijk met haar telefoon.
Beeld: ©Hollandse Hoogte

Nieuwsbrief KIK-V december 2022 | nummer 8

Welkom in de achtste en laatste editie van de nieuwsbrief KIK-V in 2022! In deze nieuwsbrief lees je over de 'handreiking integrale benadering InZicht KIK-V' die binnenkort verschijnt. Daarnaast kun je in alle rust teruglezen wat we tijdens de informatiebijeenkomst op 21 november hebben besproken.  

Vragen? Stel ze via ons contactformulier

Integrale aanpak InZicht en KIK-V

Binnenkort verschijnt de ‘Handreiking integrale benadering InZicht en KIK-V’. Deze handreiking helpt zorgorganisaties om gegevens beter te benutten en regionaal samen te werken aan gegevensuitwisseling. Joost Wagenaar, adviseur bij bureau InZicht, Joost Wildenberg, projectleider Implementatie bij KIK-V en Jerry Fortuin, adviseur op het gebied van zorg en technologie in de regio Achterhoek, schreven de handreiking en geven vast een inkijkje. Lees hier het volledige artikel:

Handreiking om samenhang tussen InZicht en KIK-V te benutten

Handreiking InZicht KIK-V

Terugblik informatiebijeenkomst 21 november

Met veel plezier kijken we terug op de informatiebijeenkomst die op 21 november plaatsvond. Er is de afgelopen tijd veel gebeurd, dus was het tijd om een update te geven. Benieuwd? Lees de terugblik hier:

Inspirerende update over KIK-V

Terugblik informatiemiddag november

Fijne feestdagen!

Bedankt voor een jaar vol inzichten, fijne samenwerkingen en stappen richting een soepele gegevensuitwisseling in de verpleeghuiszorg.

Geniet van de feestdagen, in 2023 gaan we samen weer met frisse energie aan de slag!

Fijne feestdagen