Je ziet een jonge vrouw en oudere dame samen kijken naar een telefoon. Ze lachen. De jonge dame helpt de oudere dame waarschijnlijk met haar telefoon.
Beeld: ©Hollandse Hoogte

Nieuwsflits KIK-V | Uitwisselprofielen vastgesteld

Een mooie mijlpaal voor het programma KIK-V! Op 15 december zijn drie nieuwe Uitwisselprofielen vastgesteld: voor de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ), de zorgkantoren en de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). 

In onderstaand artikel lees je over de aanpassingen en vind je de link naar de Uitwisselprofielen en de bijbehorende gevalideerde vragen en SPARQL-queries. Heb je vragen over de nieuwe Uitwisselprofielen? Stel ze via ons contactformulier

Uitwisselprofielen IGJ, NZa en zorgkantoren vastgesteld

Drie nieuwe Uitwisselprofielen KIK-V zijn beschikbaar: voor de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ), de zorgkantoren en de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Zorgaanbieders die vooroplopen in de toepassing van KIK-V, de zogenoemde koplopers, gaan met behulp van deze profielen in 2023 uitvragen van IGJ en de zorgkantoren beantwoorden. Voor het NZa Uitwisselprofiel is een pilot in voorbereiding. De gezamenlijke ketenpartijen van KIK-V stelde de nieuwe Uitwisselprofielen vast in de vergadering van december.

Lees hier het volledige artikel met de links naar de Uitwisselprofielen:

Uitwisselprofielen IGJ, NZa en zorgkantoren vastgesteld

Uitwisselprofielen IGJ, NZa en zorgkantoren vastgesteld