Verpleeghuiszorg
Beeld: ©Hollandse Hoogte

Nieuwsbrief KIK-V november 2022 | nummer 7

Welkom in de zevende editie van de nieuwsbrief KIK-V in 2022! In deze nieuwsbrief vertelt Sandra van Leusen meer over de ervaring van Cicero Zorggroep met de implementatie van een datastation. Daarnaast vind je oproepen om je aan te melden voor onze komende activiteiten, zoals de informatiemarkt voor koplopers en softwareleveranciers of de online informatiebijeenkomst die plaatsvindt in december. 

Vragen? Stel ze via ons contactformulier

Sandra van Leusen (Cicero Zorggroep) over ervaringen met het datastation

Sandra van Leusen, informatiemanager bij Cicero Zorggroep in Brunssum, had na het bijwonen van een aantal kennissessies een goed beeld van een datastation as a service (DaaS). “Het is enorm verhelderend als je echt ziet hoe zo’n oplossing werkt.”

Het datastation maakt de puzzel compleet

Interview Cicero Zorggroep

Informatiemarkt koplopers en softwareleveranciers

Op maandag 21 november organiseert het programma KIK-V een bijeenkomst in Utrecht waarin alle ins en outs over het programma KIK-V worden besproken. Wil je alles weten over de implementatie activiteiten? Of is jouw bedrijf softwareleverancier in de VVT of implementatie partner van KIK-V? Meld je dan aan voor onze bijeenkomst op maandag 21 november via infokikv@zinl.nl.

Informatiemarkt koplopers en softwareleveranciers

Informatiebijeenkomst 'Starten met KIK-V'

Binnen het programma KIK-V zijn we volop bezig met het effectiever en efficiënter maken van gegevensuitwisseling in de keten. Tijdens de informatiebijeenkomst ‘Starten met KIK-V’ vertellen adviseurs van KIK-V meer over het programma en de mogelijke implementatiestappen. Meld je aan voor de online informatiebijeenkomst via onze website.

Starten met KIK-V | Informatiebijeenkomst over de implementatie Afsprakenset KIK-V