Verpleeghuiszorg
Beeld: ©Hollandse Hoogte

Nieuwsbrief KIK-V augustus 2023 | nummer 8

Welkom in de nieuwsbrief van KIK-V! In deze nieuwsbrief lees je over de ervaringen met KIK-V vanuit het perspectief van een van de ketenpartijen. Wim Sijstermans was tot 1 augustus lid van de Raad van Bestuur van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZA). In bijgaand interview kijkt hij terug en blikt hij vooruit op de toekomst van KIK-V. 

Benieuwd naar wat KIK-V kan betekenen voor jou als zorgaanbieder? Of ben je niet werkzaam bij een zorgaanbieder, maar wel geïnteresseerd in wat KIK-V voor jouw organisatie kan betekenen? Meld je dan aan voor de digitale kennissessie op donderdag 14 of 28 september. 

Wim Sijstermans: KIK-V is een extra controle op de gegevensuitvraag

Wim Sijstermans was tot 1 augustus lid van de Raad van Bestuur van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZA). Daar was hij vanaf het begin betrokken bij KIK-V. Hij vertelt er nog enthousiast over. “We gaan stap voor stap verbreden. KIK-V is te waardevol om niet verder uit te rollen.”

Wim Sijstermans: KIK-V is een extra controle op de gegevensuitvraag

Beeld: Jelmer de Haas Fotografie

Informatiebijeenkomst 'Starten met KIK-V' voor zorgaanbieders

Donderdag 14 september 15:00 - 16:30 (online)

Tijdens de informatiebijeenkomst ‘Starten met KIK-V’ vertellen adviseurs van KIK-V meer over het programma en de mogelijke implementatiestappen. Deze informatiebijeenkomst is gericht op zorgaanbieders. Meld je aan voor de online informatiebijeenkomst via onze website:

Algemene informatiebijeenkomst over KIK-V

Donderdag 28 september 13:30 (online)

Binnen het programma KIK-V zijn we volop bezig met het effectiever en efficiënter maken van gegevensuitwisseling in de keten. Tijdens de algemene informatiebijeenkomst over KIK-V vertellen adviseurs van KIK-V meer over het programma en de mogelijke implementatiestappen. Deze informatiesessie is niet specifiek alleen voor zorgaanbieders maar ook voor andere geïnteresseerden. Meld je aan voor de online informatiebijeenkomst via onze website:

Informatiebijeenkomst 28 september

Veelgestelde vraag...

Vind alle antwoorden op jullie meestgestelde vragen op onze website.

Staat jouw vraag hier nog niet tussen? Laat het ons weten via info@kik-v.nl.

Veelgestelde vraag: impact ketenpartji