Je ziet een jonge vrouw en oudere dame samen kijken naar een telefoon. Ze lachen. De jonge dame helpt de oudere dame waarschijnlijk met haar telefoon.
Beeld: ©Hollandse Hoogte

Nieuwsbrief KIK-V juli 2023 | nummer 7

Welkom in de nieuwsbrief van KIK-V! In deze nieuwsbrief lees je over de ervaringen van Tiana van Grinsven, bestuurder bij De Zorgcirkel en voorzitter van de Ketenraad KIK-V, met het implementeren van het KIK-V programma in de ouderenzorgorganisatie. Ook lees je waar je antwoord kunt krijgen op al jouw vragen omtrent KIK-V en waar je je kunt inschrijven voor de IZO KennisJam op 15 september. 

Tiana van Grinsven roept alle ketenpartijen op om hun werkwijze onder de loep te nemen

Na haar bestuursfunctie binnen Zorginstituut Nederland werd Tiana van Grinsven eind vorig jaar bestuurder bij De Zorgcirkel, een ouderenzorgorganisatie in de Zaanstreek en omgeving. Ze is tevens nog steeds voorzitter van de Ketenraad KIK-V.  Door deze combinatie ziet ze nog beter wat het programma KIK-V in de praktijk betekent. En wat het programma nodig heeft. 

Tiana van Grinsven roept alle ketenpartijen op om hun werkwijze onder de loep te nemen

Jouw meestgestelde vragen

Wat is een Afsprakenset precies? Wat is de impact van werken volgens de Afsprakenset KIK-V op mijn organisatie? En wanneer kan ik beginnen met KIK-V?

Vind alle antwoorden op jullie meestgestelde vragen op onze website.

Staat jouw vraag hier nog niet tussen? Laat het ons weten via info@kik-v.nl.

Wanneer beginnen

IZO KennisJam 2023: voor iedereen die zich bezighoudt met digitale gegevensuitwisseling in de langdurige zorg en ondersteuning

Vrijdag 15 september is het zover: de IZO KennisJam 2023 met als thema ‘Samen actief in het netwerkperspectief’! IZO focust op de samenhang van trajecten die bezig zijn met de realisatie van het netwerkperspectief, waaronder KIK-V.

Tijdens de IZO KennisJam stel jij je persoonlijke kenniskaart samen van het framework netwerkperspectief. De middag staat in het teken van ontmoeten, kennis delen én doen. 

Het definitieve programma volgt. Zorg dat je erbij bent en meld je aan.