Je ziet een jonge vrouw en oudere dame samen kijken naar een telefoon. Ze lachen. De jonge dame helpt de oudere dame waarschijnlijk met haar telefoon.
Beeld: ©Hollandse Hoogte

Nieuwsbrief KIK-V oktober 2023 | nummer 10

Welkom in de nieuwsbrief van KIK-V! In deze nieuwsbrief lees je over hoe zorgaanbieders zelf kunnen ontdekken of hun organisatie klaar is om met KIK-V te starten. Ook lees je meer over de komende informatiebijeenkomst en de startbijeenkomst 'Inhoudelijke implementatie KIK-V'.

Klaar voor KIK-V? Ontdek het met de zelfscan

Al ruim 130 zorgaanbieders hebben in twee jaar tijd de KIK-V zelfscan gedaan. De zelfscan, de eerste stap naar implementatie van de KIK-V-werkwijze, geeft inzicht in de impact die werken met KIK-V kan hebben voor jouw zorgorganisatie. Het animo voor de zelfscan is veelbelovend, vindt Laura Nagel, een van de implementatieadviseurs van KIK-V. Ze vertelt over de laagdrempelige, leerzame aanloop die de zelfscan biedt.

Klaar voor KIK-V? Ontdek het met de zelfscan

zelfscan

Starten met KIK-V: Inhoudelijke implementatie

Heb jij als zorgaanbieder besloten om te starten met de implementatie van KIK-V, meld je aan voor de inhoudelijke implementatie! 

Tijdens de inhoudelijke implementatie gaan we onder andere aan de slag met de KIK-V standaarden, datakwaliteit en definities. Deelname aan de inhoudelijke implementatie is kosteloos. Om succesvol te starten is het belangrijk dat er een projectleider is aangesteld. 

Lees meer over de bijeenkomsten via onderstaande link.

inhoudelijke implementatie

Informatiebijeenkomst 'Starten met KIK-V'

Binnen het programma KIK-V wordt volop gewerkt aan het effectiever en efficiënter maken van gegevensuitwisseling in de keten. Deze informatiebijeenkomst KIK-V is specifiek gericht op zorgaanbieders in de verpleeghuiszorg. Adviseurs van het programma vertellen meer over wat het programma betekent voor zorgaanbieders en welke implementatiemogelijkheden zij hebben. 

Aanmelden kan via de website.

informatiebijeenkomst nov

Veelgestelde vraag...

Vind alle antwoorden op jullie meestgestelde vragen op onze website.

Staat jouw vraag hier nog niet tussen? Laat het ons weten via InfoKIKV@zinl.nl

faq