Verpleeghuiszorg
Beeld: ©Hollandse Hoogte

Nieuwsbrief KIK-V september 2023 | nummer 9

Welkom in de nieuwsbrief van KIK-V! In deze nieuwsbrief lees je over KIK-V in het netwerkperspectief. Ook deelt Koldeweij van zorgaanbieder Marga Klompé zijn ervaring over hoe de implementatie van KIK-V binnen de regio Achterhoek het fundament legt voor datagedreven werken in de toekomst. 

Data in de ouderenzorg: overzicht voor nu, anticiperen op de toekomst

Teun Koldeweij is data scientist binnen Marga Klompé, een ouderenorganisatie in de Achterhoek. Hij is betrokken bij de implementatie van KIK-V en zet zich daarnaast in voor een regionale infrastructuur zodat ouderenzorginstellingen, huisartsen, ziekenhuizen en andere zorgpartijen onderling data kunnen uitwisselen. Niet alleen om goede zorg te kunnen leveren in deze tijd,maar ook om vooruit te kijken naar de nodige zorg in de toekomst. De principes van KIK-V vormen het fundament voor deze ontwikkeling.

Wil je ook aan de slag met het op orde krijgen van data binnen jouw regio? En ben jij benieuwd hoe KIK-V kan helpen in de ontwikkeling naar betere informatie-uitwisseling en meer datagedreven werken? Neem dan contact op via info@kik-v.nl!

Lees meer:

Data in de ouderenzorg: overzicht voor nu, anticiperen op de toekomst

Artikel Teun Koldeweij 3

Actief in het netwerkperspectief

Hoe komen uitvragende ketenpartijen en zorgaanbieders tot een uitwisselprofiel? En wat is precies de rol van KIK-V in het netwerkperspectief? Deze en andere vragen kwamen aan bod tijdens de KIK-V-sessie op de IZO-KennisJam van 15 september. In verschillende jamsessies lieten Furaha Kensmil (NZa), Margerethe Neijssel (KIK-V), Jerry Fortuin (Vereniging Digitalisering Zorg Achterhoek) en Mark Arts (IZA) de aanwezigen op een interactieve manier kennismaken met KIK-V.

Lees meer:

Actief in het netwerkperspectief

JamSessie IZO KIK-V

Veelgestelde vraag...

Vind alle antwoorden op jullie meestgestelde vragen op onze website.

Staat jouw vraag hier nog niet tussen? Laat het ons weten via info@kik-v.nl.

Veelgestelde vraag