Verpleeghuiszorg
Beeld: ©Hollandse Hoogte

Nieuwsbrief KIK-V februari 2024 | nummer 2

Welkom in de nieuwsbrief van KIK-V! In deze nieuwsbrief lees je waarom het implementatieteam zich verder uitbreidt en wat hun ambities zijn de komende periode. Daarnaast lees je over de bijeenkomsten die we de komende maanden organiseren, gericht op zorgaanbieders die geïnteresseerd zijn om aan de slag te gaan met KIK-V. Heb jij kennis en ervaring met financiële verantwoording in de verpleeghuiszorg? Lees dan vooral even verder!

Nieuwe fase voor KIK-V: twee adviseurs versterken het implementatieteam

Mede door de inzet van circa veertig koplopers is KIK-V uitgegroeid tot een robuust programma waarmee zorgaanbieders efficiënt gegevens kunnen uitwisselen en meer inzicht krijgen in hun data. Om het programma uit te rollen onder alle verpleeghuizen in Nederland, zijn Annemiek Nelissen en Jos van Doorn recentelijk als nieuwe adviseurs toegetreden tot het implementatieteam. Lees meer!

Nieuwe fase voor KIK-V: twee adviseurs versterken het implementatieteam

Implementatieteam uitgebreid

Doe mee met KIK-V! Ben jij erbij?

Op 28 mei organiseert KIK-V een fysieke bijeenkomst in Amersfoort voor zorgaanbieders in de verpleeghuiszorg. In de bijeenkomst kom je meer te weten over wat KIK-V is en wat erbij komt kijken voor je eigen zorgorganisatie. Er is ruimte en tijd om kennis en ervaring uit te wisselen met zorgaanbieders die al actief aan de slag zijn met KIK-V in hun organisatie. Voor alle aanbieders in de verpleeghuiszorg, die interesse hebben om met de KIK-V werkwijze aan de slag te gaan!

Meld je aan!

Save the date banner doe mee met KIK-V

Oproep!

Ben jij een kei in (externe) financiële verantwoording binnen jouw organisatie? En wil je jouw kennis en kunde inzetten om KIK-V op dit gebied verder te helpen en de uitwisseling van financiële gegevens te optimaliseren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar medewerkers van zorgorganisaties met wie wij kunnen sparren en waar wij af en toe vragen aan kunnen stellen.
 
Gevraagde inzet: 2 uur per maand.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Laat het ons weten via infokikv@zinl.nl.

Denk mee

Informatiebijeenkomst "Starten met KIK-V"

Binnen het programma KIK-V wordt volop gewerkt aan het effectiever en efficiënter maken van gegevensuitwisseling in de keten. Deze informatiebijeenkomst is specifiek gericht op zorgaanbieders in de verpleeghuiszorg die zich willen oriënteren op het starten met KIK-V. Adviseurs over het programma geven uitleg over de werkwijze van KIK-V en de implementatie stappen voor zorgaanbieders. 

Informatiebijeenkomsten