Verpleeghuiszorg
Beeld: ©Hollandse Hoogte

Nieuwsbrief KIK-V juli 2021 | nummer 7

Welkom in de zevende editie van de nieuwsbrief KIK-V! In deze nieuwsbrief een aankondiging van de online informatiebijeenkomst op woensdag 25 augustus. In deze informatiebijeenkomst vertellen we u wat het implementeren van KIK-V voor uw organisatie oplevert. Daarnaast een mooi interview met Sanne van Aarle van CZ zorgkantoor, waarin zij terugblikt op bijeenkomsten die samen met KIK-V zijn georganiseerd. Tot slot nemen we u mee in, inmiddels deel 9, van onze serie over de Achterhoek waar verschillende zorgorganisaties aan de slag zijn met KIK-V.

Goed om te weten: u kunt zich nog aanmelden voor verschillende bijeenkomsten.

Vragen? Stuur uw reactie via ons contactformulier.

Informatiebijeenkomst Starten met KIK-V - Doe mee!

Op woensdag 25 augustus van 09.30 - 11.00 uur organiseert KIK-V (Keteninformatie Kwaliteit Verpleeghuiszorg) een online informatiebijeenkomst over de implementatie van de afsprakenset KIK-V. Deze bijeenkomst is bedoeld voor zorgaanbieders die zich willen oriënteren op KIK-V. Hierin wordt toegelicht wat KIK-V voor hun organisatie betekent en welke stappen zij kunnen zetten voor de implementatie.

Informatiebijeenkomst Starten met KIK-V - Doe mee!

Zelfscan

"Mijn oproep aan zorgaanbieders: verdiep je in KIK-V"

Met 3 informatiebijeenkomsten van CZ zorgkantoor is in de bekendheid van KIK-V weer ‘een mooie slag’ gemaakt. De bijeenkomsten waren bedoeld voor (medewerkers van) zorgorganisaties en was samen met het Programma KIK-V georganiseerd. Er namen in totaal 73 organisaties in de verpleeghuiszorg aan deel. Ook brancheorganisaties waren aanwezig. Senior zorginkoper V&V van CZ zorgkantoor, Sanne van Aarle, blikt terug.

"Mijn oproep aan zorgaanbieders: verdiep je in KIK-V"

Sanne van Aarle van CZ

"Het betekent loslaten, en dat is wel spannend"

In de Gelderse Achterhoek zijn 4 zorgorganisaties druk bezig met KIK-V: Sensire, Azora, Stichting Zorgorganisatie Marga Klompé en De Gouden Leeuw Groep. We volgen hun vorderingen de komende maanden. Deel 9: Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé. Floris Geessinck is sinds begin dit jaar informatiemanager bij zorgorganisatie Marga Klompé. Daarvoor was hij er 3 jaar data-analist. In die hoedanigheid was hij verantwoordelijk voor de gegevensaanleveringen voor zijn organisatie.

"Het betekent loslaten, en dat is wel spannend"

Floris Geessinck is informatiemanager bij zorgorganisatie Marga Klompé