Je ziet een jonge vrouw en oudere dame samen kijken naar een telefoon. Ze lachen. De jonge dame helpt de oudere dame waarschijnlijk met haar telefoon.
Beeld: ©Hollandse Hoogte

Nieuwsbrief KIK-V februari 2023 | nummer 2

Welkom in de nieuwsbrief van KIK-V! In deze nieuwsbrief lees je een interview met ICT merk Axians over de technologische mogelijkheden van KIK-V. Ook kun je je aanmelden voor de informatiebijeenkomst 'Starten met KIK-V' op 9 maart. De implementatiestappen die hier aan bod komen, zijn op de website in een nieuw jasje gegoten.

Vragen? Stel ze via ons contactformulier.

KIK-V levert meer tijd op om te zorgen

André Hendriks is Director Healthcare bij Axians, het internationale ICT merk van Vinci Energies. Het programma KIK-V heeft veel mogelijkheden, vindt André. “Het is tijd om de slagkracht verder te versterken.”

Lees hier het volledige interview met André:

KIK-V levert meer tijd op om te zorgen

Interview Axians

Informatiebijeenkomst 'Starten met KIK-V' - 9 maart (online)

Binnen het programma KIK-V zijn we volop bezig met het effectiever en efficiënter maken van gegevensuitwisseling in de keten. Tijdens de informatiebijeenkomst ‘Starten met KIK-V’ vertellen adviseurs van KIK-V meer over het programma en de mogelijke implementatiestappen.

Meld je hier aan voor de online informatiebijeenkomst van donderdag 9 maart 15:00 - 16:30:

Kennissessies KIK-V

Implementeren doe je zo

2023 is het 'jaar van de implementatie' voor KIK-V. Na het invullen van de zelfscan ontvang je als zorgaanbieder een startdocument. Dit document geeft inzicht in de doelen, resultaten en aanpak van het implementatietraject. Op basis van dit document en gesprekken met je implementatieadviseur, kies je voor een inhoudelijk traject of technisch traject. Je keuze bepaalt de vervolgstappen.

Bekijk hier de vernieuwde implementatiefasen:

Zorgaanbieders

Het vraag- en antwoordspel met afsprakenset