Je ziet een jonge vrouw en oudere dame samen kijken naar een telefoon. Ze lachen. De jonge dame helpt de oudere dame waarschijnlijk met haar telefoon.
Beeld: ©Hollandse Hoogte

Nieuwsbrief KIK-V mei 2023 | nummer 5

Welkom in de nieuwsbrief van KIK-V! In deze nieuwsbrief lees je hoe de ambities van KIK-V en de ketenpartijen concreet zijn geworden. Marco Jansen van koploper De Zorgcirkel deelt zijn ervaring met de implementatie van KIK-V.

Ontmoet ons op de Zorg & ICT-beurs! Kom naar de roze stand van KIK-V én naar de theatersessies.

Vragen? Stel ze via ons contactformulier.

Ambities worden concreet: Manifest KIK-V

Ketenpartijen in de verpleeghuissector, verenigd in het programma KIK-V, hebben in een gezamenlijk manifest hun ambities vastgelegd om het datagedreven werken en het verminderen van administratieve lasten te bevorderen. Op basis van drie pijlers - versnellen, verdiepen en verankeren - schetst het manifest de plannen voor de komende periode. Hiermee concretiseren de ketenpartijen hun overkoepelend streven om alle reguliere informatie-uitvragen binnen de verpleeghuissector in de toekomst via de KIK-V-systematiek te laten verlopen.

Lees hier meer:

Concretisering ambities: Manifest KIK-V

Manifest KIK-V zorgt voor versnelling, verdieping en verbreding

Manifest KIK-V

Ontmoet ons op Zorg & ICT - 13, 14, 15 juni

Van 13 t/m 15 juni staat KIK-V op de Zorg & ICT beurs! Op dit grootste health tech event van Nederland zullen wij de laatste ontwikkelingen en onze ambities presenteren rondom het verdiepen, versnellen en verbreden van het programma KIK-V.

Naast het programmateam zullen verschillende DaaS-leveranciers en zorgaanbieders aanwezig zijn, om vanuit hun ervaring meer te vertellen over de mogelijkheden die het programma biedt om de informatie-uitwisseling over kwaliteit en bedrijfsvoering tussen zorgorganisaties en ketenpartijen te optimaliseren.

Je bent van harte uitgenodigd! Het definitieve programma volgt. Gratis aanmelden is al mogelijk! Dit kan via deze link.

Zien we jou ook op Zorg & ICT? Tot dan!

Zorg & ICT Save the date

Zo pakt deze koploper het aan

Als een van de grootste VVT-organisaties in Noord Holland kenmerkt De Zorgcirkel zich niet alleen door zijn omvang. Het is ook een nieuwsgierige zorgorganisatie die door nauwe samenwerking met partners uit het onderwijs, onderzoek en zorg (wetenschappelijke) kennis  wil benutten en delen. Geen wonder dus dat De Zorgcirkel deel uitmaakt van de veertig KIK-V-koplopers. Chief Information Officer (CIO) Marco Jansen vertelt over de stappen die zijn gezet en kijkt vooruit.

Lees hier de ervaring van deze koploper:

Informatiebehoefte beïnvloedt tijdsbesparing door KIK-V

Zorgcirkel