Verpleeghuiszorg
Beeld: ©Hollandse Hoogte

Nieuwsbrief KIK-V oktober 2022 | nummer 6

Welkom in de zesde editie van de nieuwsbrief KIK-V in 2022! In deze nieuwsbrief legt Floris Geessinck van Marga Klompé uit wat voor hen de bijvangst van KIK-V is geweest. Daarnaast vind je oproepen om je aan te melden voor onze komende activiteiten, zoals de informatiebijeenkomst over de recente ontwikkelingen of de reeks kennissessies. Ook vragen we aandacht voor onze klankbordgroep, je kunt je nog aanmelden!

Vragen? Stel ze via ons contactformulier

Floris Geessinck (Marga Klompé) over bijvangst van KIK-V:

Optimale gegevensuitwisseling; is dat het enige voordeel van KIK-V? Of zijn er nog meer gunstige effecten? Floris Geessinck, informatiemanager bij zorgcombintie Marga Klompé, vertelt in deze video over de bijvangst die KIK-V opleverde. Bijvoorbeeld over de efficiënte combinatie van de KIK-V-implementatie met het voorwerk voor een BI-tool. 

Floris Geessinck over de bijvangst van KIK-V

Bijvangst KIK-V

Meld je aan voor onze klankbordgroep!

We werken binnen KIK-V aan nieuwe uitwisselprofielen, om deze goed aan te laten sluiten op de praktijk hebben we we input van zorgaanbieders nodig.

In de klankbordgroep toetsen we onder andere bij zorgaanbieders welke gegevens wel en niet worden vastgelegd, uit welke bronsystemen de gegevens komen wat de gegevenskwaliteit is. Tevens zullen we de zorgaanbieders op korte termijn ook vragen actief mee te denken over de manier waarop vragen van ketenpartijen kunnen worden geformuleerd om beter aan te sluiten bij de gegevens die beschikbaar zijn bij de zorgaanbieder. 

De klankbordgroep komt ongeveer 1 keer per 2 maanden digitaal samen, en wordt mogelijk tussentijds schriftelijke geconsulteerd. 

Aanmelden: Stuur een mail naar info@kik-v.nl om je aan te melden. 

Oproep voor klankbordgroep

Informatiebijeenkomst over recente ontwikkelingen

Er gebeurt veel binnen KIK-V. Ben je al bekend met KIK-V en ben je benieuwd naar de recente ontwikkelingen op technisch vlak of rondom implementatie? We praten je graag bij! Meld je aan voor onze speciale informatiebijeenkomst over de recente ontwikkelingen binnen KIK-V:

Informatiebijeenkomst ontwikkelingen KIK-V

Infobijeenkomst 12 oktober

Kennissessies gaan weer van start

We bieden graag hulp aan zorgaanbieders bij de implementatie van KIK-V. Wil jij KIK-V implementeren en kan je wel wat hulp gebruiken? Meld je gauw aan voor de reeks kenissessies! Onze implementatie-adviseurs nemen je stap voor stap mee in KIK-V.
 

Startbijeenkomst kennissessies voor zorgaanbieders

Informatiebijeenkomst 12 oktober