Verpleeghuiszorg
Beeld: ©Hollandse Hoogte

Nieuwsbrief KIK-V juni 2023 | nummer 6

Welkom in de nieuwsbrief van KIK-V! In deze nieuwsbrief lees je dat het aantal DaaS-leveranciers voor KIK-V zich steeds verder uitbreidt en wat dit precies betekent voor zorgaanbieders. Ook lees je over de deelname van KIK-V aan de Zorg & ICT beurs omtrent het thema databeschikbaarheid.

Benieuwd naar wat KIK-V betekent voor zorgaanbieders en welke implementatiemogelijkheden er zijn? Meld je dan nu alvast aan voor de digitale kennisessie op donderdag 14 september. 

Vragen? Stel ze via ons contactformulier.

Zorgaanbieders ruimere keuze uit DaaS-leveranciers KIK-V

Axians en Open Circle Solutions (OCS) hebben samen gekozen om een Datastation as Service te ontwikkelen en zijn daarmee de vierde DaaS-leverancier voor het programma KIK-V. Het datastation is een essentiële schakel in de informatie-uitwisseling tussen zorgaanbieders en ketenpartijen, zoals Zorginstituut Nederland, zorgkantoren en de Nederlandse Zorgautoriteit.

Lees hier meer:

Zorgaanbieders ruimere keuze uit DaaS-leveranciers KIK-V

Ruimere keus DaaS-leveranciers

Zorg & ICT: In charge of the future

“Een geslaagd debuut en een goede manier om KIK-V te manifesteren.” Zo omschrijft Joost Wildenberg, projectleider implementatie KIK-V, de eerste deelname van KIK-V aan de Zorg & ICT-beurs in Utrecht van 13 tot en met 15 juni. Onder meer Wim Sijstermans (NZa), Teun Koldeweij (Marga Klompé), Tiana van Grinsven (De Zorgcirkel) en verschillende DaaS-leveranciers deelden tijdens de dagelijkse sessies hun ervaringen met KIK-V. Een heldere boodschap: KIK-V stoomt je klaar voor meer datagedreven werken in de toekomst. 

Lees hier meer:

Zorg & ICT: In charge of the future

Zorg en ICT

Informatiebijeenkomst 'Starten met KIK-V' voor zorgaanbieders

Donderdag 14 september 15:00 - 16:30 (online)

Binnen het programma KIK-V zijn we volop bezig met het effectiever en efficiënter maken van gegevensuitwisseling in de keten. Tijdens de informatiebijeenkomst ‘Starten met KIK-V’ vertellen adviseurs van KIK-V meer over het programma en de mogelijke implementatiestappen. Meld je aan voor de online informatiebijeenkomst via onze website: