Verpleeghuiszorg
Beeld: ©Hollandse Hoogte

Nieuwsbrief KIK-V april 2024 | nummer 4

Welkom in de nieuwsbrief van KIK-V! In deze nieuwsbrief lees je onder meer dat er wordt gestart met het ontwikkelen van een datastation voor kleinschalige zorgaanbieders in de verpleeghuiszorg. Ook lees je dat de eerste aanbieder gegevens heeft aangeleverd via de KIK-starter. Verder vind je in deze nieuwsbrief het gehele programma voor de bijeenkomst op 28 mei.

Visma Connect, ZilliZ en KIK-V slaan handen ineen voor ontwikkeling datastation voor kleinschalige zorgaanbieders

KIK-V slaat de handen ineen met de Visma-bedrijven Visma Connect en ZilliZ voor de ontwikkeling van een datastation voor kleinschalige zorgaanbieders in de verpleeghuiszorg. Dit helpt om de informatie-uitwisseling binnen de verpleeghuiszorg te verbeteren, vereenvoudigen en efficiënter te maken. Lees het volledige bericht via de link.

Visma Connect, ZilliZ en KIK-V slaan handen ineen voor ontwikkeling datastation voor kleinschalige zorgaanbieders

zilliz-visma-kik-v

KIK-starter in productie!

Het aanleveren van de indicatoren verpleeghuiszorg t.b.v. de openbare database (ODB) die het Zorginstituut publiceert kan vanaf nu via de KIK-starter. De eerste aanbieder heeft inmiddels op deze manier de personeelsindicatoren voor de ODB aangeleverd!

KIK-starter in productie

KIK-starter in productie

KIK-V op Zorg & ict 2024: samenwerken aan databeschikbaarheid

Deze maand nam KIK-V voor de tweede keer deel aan de grootste health tech event van Nederland, de Zorg & ICT beurs. Op uitnodiging van het Zorginstituut stond KIK-V dit keer op het paviljoen ‘Samenwerken aan databeschikbaarheid’ samen met het ZorginstituutVWSNictizNENVZVZ en MedMij

Zorg & ICT: samen werken aan databeschikbaarheid

zorg en ict 2024

Programma bijeenkomst "Doe mee met KIK-V" bekend

Dinsdagmiddag 28 mei is het zover: de live bijeenkomst ‘Doe mee met KIK-V’! Tijdens deze middag delen ketenpartijen IGJ, VWS en zorgaanbieders die KIK-V al geïmplementeerd hebben hun ervaringen met KIK-V. Het volledige programma is inmiddels bekend! Geïnteresseerd in starten met KIK-V? Meld je aan voor de bijeenkomst en krijg antwoord op al je vragen. 

Live bijeenkomst zorgaanbieders

programma 28 mei v2